ÖNKIIRTÁS

by Önkiirtás

/
1.
2.
3.
4.

about

First 7" of this band in coopeartion between Permaculture Records and Mindig Otthon Records.

Chronic panic, 30 minutes hapiness after 2 days depression, unreasonable daily moodswing, war paranoia, feeling lonley, feeling hatred about the mob, manhood, attention deficit hiperactivity disorder, boring work, boring people, emotional outbursts, selfhate.
Communicating with people is too complicated and
these lyrics help to tell what’s wrong with life.

credits

released May 1, 2016

Cover art: Anna Mészáros

tags

license

all rights reserved

about

Permaculture Records Budapest, Hungary

contact / help

Contact Permaculture Records

Streaming and
Download help

Track Name: Önkiirtás - Háború
01. Háború

Lángok nyelvei fonják fülünkbe mi a tűz, mi a föld mi a hús. Lüktet a vénából ömlő vér a garatba, hízik az erőszak. És értelmet nyer a szó, hogy szabad. Az nyom össze minket, ami belőlünk fakad. Égjen a csőcselék. Mindenki ellenség. Nyers csontokon keresztül mutat új irányt a hulló kéz, égess fel minden várost, minden marhát.
Track Name: Önkiirtás - Szolga
02. Szolga

Elmosott évekbe temeti el magát, egyszínű sárból született életmocsárba. Hajlik a gerinc ahogy szívja magába. A nyüzsgő hanyatlásba. A cselekvés csak keserű kényszer torz morális pánik. Görcs a testben. Mindent elsöprő ösztön erő, az agy szülte indulat vezeti a testet benne összpontosul a szolga lelke.
„a mindenség hatalmas csűrében, a kérlelhetetlen cséphadaró, addig csépeli az ember gabonát amíg a szalmát el nem választja magjától”
Track Name: Önkiirtás - A nő
03. Nő

Egy egész életen át kíséri a bűntudat, aki nem okozott semmit, mégis a terheit cipeli az ember, a nő. Hatalmasabb minden viharnál mégsem kap annyit mint amennyiért küzdött. És körömszakadva teszi, amit kell, mégis megfosztják attól a méltóságtól amit megérdemel. Áll és állni fog.
Track Name: Önkiirtás - Tömeg
04. Tömeg

Ma is meg kell felelni. De senki nem tudja kinek. Mégis vonszolja magát, félholtan a tömeg.
Te bennem élsz és én benned veszek el, ha kiéget szívemet körül zárjátok, éhes szemek kutatják, amit még senki sem látott. Újabb és újabb bálványok. Szintvonal nyomor. Érzelmi megszállás.